Logo

Torsk med fennikel og appelsin - her får du let og lækker fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torsk med fennikel og appelsin - her får du let og lækker fisk


Denne uges hverdagsopskrifter byder på nye og lækre retter. Her får du opskriften på torskefilet med appelsin, fennikel og rødløg

Det er stadig højsæson for torsk, som er en koldtvandsfisk, der foretrækker det dybe vand med temperaturer på 2-10 °C.

Arbejdstid; 15 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

300 g torskefilet

salt og peber

1-2 fennikelknolde

1 rødløg

1 spsk olie

1 appelsin (usprøjtet)

Tilbehør: kogte ris eller kartofler eller brød

*

 

Skær torsken i mindre stykker og krydr dem med salt og peber.

Rens fennikelknoldene, halver dem og skær stokkene ud.

Skær dem i både.

Pil rødløget og skær det i både.

Steg fennikel og rødløg bløde på en pande med olie 8-10 min.

Tilsæt fintrevet appelsinskal, appelsinsaft, salt og peber og giv det et opkog (spæd evt. med lidt vand).

Læg fisken på panden, læg låg på og sluk for varmen.

Lad det trække 10 min og server med det valgte tilbehør.

 

Se dejlige desserter her


Se mere tilbehør her: kartofler, ris, dampede grønsager eller brød



 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?