
 
Fisk er hurtig mad. Lidt frosset fisk og rejer, en dåse
muslinger, bouillon og vin - så har du en herlig fiskesuppe. 
Til 6 personer. Tilberedningstid: 112 time 
#
200 g frosne rejer 
250 g frisk eller frossen fisk, fx torsk eller sej 
1 løg 
2 spsk olie 
½h tsk gurkemeje (kan udelades) 
1 liter fiskebouillon af terning 
1 ds (400 g) flåede tomater 
1 tsk tørret basilikum eller friske blade 
1 ds (225 g) muslinger naturel 
3 dl tør hvidvin, vermouth, cider eller æblemost 
peber fra kværn 
*
1. Lad rejerne tø op i en sigte. 
Tø evt. den frosne fisk så meget op, at den kan skæres i
skiver. 
2. Pil løget og hak det fint. 
Svits det gyldent i olie i en stor gryde. 
Rør evt. gurkemeje i. 
3. Tilsæt kogende bouillon, tomater med væde samt basilikum.
Skru ned, så suppen lige akkurat bobler. 
Læg fisken i og lad den simre, til den er mør. 
Frossen fisk skal have 5-10 min. længere end frisk fisk. 
4. Tilsæt muslinger med væde samt rejerne og varm det
igennem uden at koge. 
Kom vinen i og smag suppen til. 
5. Server retten rygende varm med lune flûtes eller
grovbrød.