Logo

Torsk, ovnbagt i chermula

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chermula er en klassisk marokkansk krydderi blanding, som dufter forførende af spidskommen og koriander. Den er rigtig god til fisk, fx torsk som er brugt her.

Chermula er en klassisk marokkansk krydderi blanding, som dufter forførende af spidskommen og koriander. Den er rigtig god til fisk, fx torsk som er brugt her.

 

750 g torsk

2 fed hvidløg

3 tsk paprika

1 tsk stødt spidskommen

3 spsk bredbladet persille, friskhakket

2 spsk koriander, friskhakket

evt. lidt stærk harissa

1 kg kartofler

olie

salt og peber

Garniture: Citron

*

Sæt ovnen på 215°C varmluft.

Vask og skær kartoflerne lige over.

Vend kartofler med 1-2 spsk olie, salt og peber i en ildfast form.

Stil i ovnen i alt ca. 45 minutter.

Læg fiskefileterne i et andet ildfast fad og drys med salt.

Riv hvidløg ned i en skål og bland med de øvrige krydderier.

Fordel krydderiblandingen over fisken, dryp med olie.

Bag fisken samtidig med kartoflerne i de sidste ca. 15 minutter.

Tag ud og server med ovnbagte kartofler, med skyen fra fadet og citron.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?