Logo

Torsk, lynstegt med citron og 3 slags løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mager fisk som fx torsk er ren slankekost. Proteinindholdet er højt, mens fedt- og kalorieindnoldet er lavt. Her serveres den sammen med masser af løg - endnu en kraft, når det kommer til forbrænding

 

400 g ren torskefilet, uden skind og ben

1 spsk (oliven)olie

1 rødløg

1 økologisk citron

3 forårsløg

½ bundt purløg

salt og peber

*

Skær torsken i apange strimler.

Varm en pande, kom olie på, lynsteg torsken, og tag den derefter af varmen.

Snit rødløg i små tern, og kom dem i en gryde med citronsaft, reven citronskal og 1 spsk olie.

Kog rødløgene, indtil de bliver klare røde.

Snit forårsløg i tynde, skrå strimler og hak purløget fint.

Anret den lynstegte torsk på en flad tallerken og drys med salt og peber.

Fordel rødløg, forårsløg og purløg over retten.

Tips: Du kan bruge torsken dagen efter i en lækker frokost-wrap med rucola og pesto.

Mager fisk som fx torsk er ren slankekost. Proteinindholdet er højt, mens fedt- og kalorieindnoldet er lavt. Her serveres den sammen med masser af løg - endnu en kraftfuld fødevaregruppe, når det kommer til forbrænding.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her