Logo

Uglegylp på skovbunden

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kg kartofler
500 g hakket spinat
1 spsk smør
salt
1 pose kyllinge spareribs 

     
Kog kartoflerne møre, mos dem og bland hakket spinat og smør i.
Juster med kogevandet og smag til med salt
Hæld op i ovnfast fad, og bred mosen ud, placer kyllingespareribsene ovenpå
Sæt det ind i ovnen på 200°C i 20 min
Marinaden fra kyllingerne flyder ud over mosen, og giver det hele et ret ulækkert udseende, smagen derimod er helt i top.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.833 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagte kartofler med bøfsalatBagte kartofler er en af de nemmeste måder at spise den elskede knold på, for de skal...
• Lammekølle a la madame debussontEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiseret vildsvineskank med figne-æble sautéHvis du har tiden ¨på din side, og lyst til at servere en spændende og anderledes ret for...
• AnanasfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!