Logo

Ungarsk paprikagryde 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ungarsk paprikagryde 2


#
100 g bacon
25 g smør
600 g oksekød i strimler
2 spsk hvedemel
1 spsk paprika
4 dl oksekødsbouillon
1 spsk tomatpure
1 dl cremefraiche 18%
100 g cocktailpølser
bordsalt og peber
250 g frosne ærter
*


Svits baconen i en gryde til det er lysebrunt.

Tag det op pg kom smørret i gryden.

Dup oksekødet tørt og brun det godt heri.

Bland hvedemel og paprika og drys det over.

Rør bouillonen i lidt ad gangen sammen med tomatpuré - væden skal lige dække kødet. 

Kom baconen tilbage i gryden og lad retten simre under låg til kødet er mørt, ca. 1 time.

Kom cremefraiche og cocktailpølser i og kog igen 5 minutter.

Smag til med salt, peber og evt. paprika.

Vend ærterne i og lad dem blive gennemvarme.

 

Server med kartoffelmos rørt med hakket persille eller et andet tilbehør




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?