Logo

Ungarsk paprikagryde 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ungarsk paprikagryde 2


#
100 g bacon
25 g smør
600 g oksekød i strimler
2 spsk hvedemel
1 spsk paprika
4 dl oksekødsbouillon
1 spsk tomatpure
1 dl cremefraiche 18%
100 g cocktailpølser
bordsalt og peber
250 g frosne ærter
*


Svits baconen i en gryde til det er lysebrunt.

Tag det op pg kom smørret i gryden.

Dup oksekødet tørt og brun det godt heri.

Bland hvedemel og paprika og drys det over.

Rør bouillonen i lidt ad gangen sammen med tomatpuré - væden skal lige dække kødet. 

Kom baconen tilbage i gryden og lad retten simre under låg til kødet er mørt, ca. 1 time.

Kom cremefraiche og cocktailpølser i og kog igen 5 minutter.

Smag til med salt, peber og evt. paprika.

Vend ærterne i og lad dem blive gennemvarme.

 

Server med kartoffelmos rørt med hakket persille eller et andet tilbehør




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• - GryderetterDe bedste kødstykker til gryderetter kommer - i modsæt­ning til dem, der skal bruges til...
• Kylling med abrikos - Murgh KhoobaniMurgh Khoobani på Hindi eller Kylling i abrokos med smag af tomat, karry og hvidløg
• - GryderetterDe bedste kødstykker til gryderetter kommer - i modsæt­ning til dem, der skal bruges til...
• Mandel-æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os