Logo

Ungarsk risfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 Personer

2 dl ris
1 ½ tsk salt
3 dl vand
1 dl finthk. løg
1 spsk olie
250 g hakket oksekød
1-2 tsk mild paprika
1 ½-2 dl bouillon
salt og peber
1 grøn peberfrugt
4-5 tomater
salt og peber
1 spsk hk. persille
1 dl cremefraiche 18%
grøn salat

Tænd ovnen og indstil den på 175º.
Kog først risene. Hak løgene fint.
Varm olien i en gryde. Svits løgene til de er gyldne og klare.
Tilsæt oksekødet og rør til kødet har delt sig. Rør paprika i.
Hæld bouillon, salt og peber ved. Dæmp varmen. Læg låg på. Småkoger 10 min.
Smør et ret højt ovnfast fad. Skær peberfrugt i tynde strimler. Skær tomater i skiver. Læg et lag tomatskiver i fadet. Drys lidt salt, peber og peberstrimler over. Så et lag ris, så kødsaucen.
Gentag dette og slut med tomater. Drys resten af peberfrugt over og drys hakket persille øverst.
Fordel creme fraichen over. Dæk fadet med låg eller folie. Sæt det på ovnristen midt i ovnen ved 175º i 20-25 min.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.154 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her