Logo

Ungarsk schnitzel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ungarsk schnitzel

4 skiver fersk skinke à ca.150 g

hvedemel

salt og peber

2 æg

5 spsk rasp

¼ spsk rosenpaprika

smør eller margarine

4 tynde citronskiver

4 spsk hakket, henkogt peberfrugt

karse

Tilbehør: brasede eller Råstegte kartofler - se Tillæg

*

Bank kødskiverne lidt ud med hånden og vend dem først i hvedemel, der er blandet med salt og peber, derpå i sammenpiskede æg og til sidst i en blanding af rasp og rosenpaprika.

Lad dem ligge i 10 minutter.

Brun rigeligt fedtstof i en stor pande og steg kødskiverne heri ved jævn varme - beregn 4-6 minutter på hver side.

Pynt ved serveringen hver schnitzel med 1 tynd citronskive uden skal, hakket, henkogt peberfrugt og karse.

Server brasede eller råstegte kartofler og eventuelt en salat til retten.

Tips: Skinken kan erstattes af kyllingebryst og der kan kommes sesamfrø i raspen.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?