Logo

Urtefars med okra

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g finthakkede champignoner
25 g smør
200 g magert, hakket svinekød, fx skinkekød
2 spsk hvedemel
100 g finthakket løg
100 g hytteost 20+ (5%)
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
125 g okra
1 liter vand
1 tsk groft salt

Svits champignonerne i gyldent smør i en pande og køl dem af.
Rør skinkekød og hvedemel sammen.
Tilsæt løg, hytteost, salt og peber.
Rør de svitsede champignoner i farsen.
Skyl okraerne og fjern stilkenderne.
Kom dem i kogende vand tilsat salt og kog dem i ca. 1 min. (gem kogevandet til karrysaucen).
Fordel halvdelen af farsen i en smurt patéform (ca. 1 liter) og læg herpå okraerne i et lag (gem 1 til pynt).
Slut med resten af farsen og pynt med okraen.
Dæk formen med bagepapir og bag retten midt i ovnen.

Tips: Okra kan erstattes af 200 g kogte porrer i ringe.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Portugisisk torskPortugisisk torsk er noget mere spændende end den hjemlige kogte version
• Grillspid med hvidløgsmayonnaiseTre slags spid med oksekød, fjerkræ og rejer nemt og lækkert. En hjemmerørt aîoli...
• Rødkålssalat med pære - diabetikerSpis noget let i aften - Det bedste om efteråret er helt friske rødkål med modne, saftige...
• Pærer med karamelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!