Logo

Viceværtens livret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kg revelsben 4-5 cm tykke
salt og peber
2 løg
3-4 stilke blegselleri
1 grøn peberfrugt
50 g smør
1 ds ananasterninger
1 1/2 dl eddike
2-3 spsk farin
2 fed hvidløg
1/2 tsk stødt nelliker
1/2 tsk stødt ingefær
1/2 dl kinesisk soya
majsstivelse
 
Læg revelsbenene i en bradepande og krydr med salt og peber. Steg dem i ovnen ved 175°C i 1 time. Gør imens fyldet parat.
Pil og hak løg. Skær blegselleri og peberfrugt i små terninger.
Svits det i fedtstoffet. Tilsæt ananas og svits med.
Tilsæt eddike, farin, knust hvidløg, krydderier, kinesisk soya og ananassaft.
Koges op og jævnes med majsstivelse. saucen hældes over kødet og det sættes i ovnen i 1 time ved 175°C.
Server med løse ris og mangochutney.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frikadeller og stuvet hvidkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza, tyrkiskPizza kan laves på dansk, spansk, italiensk og ... men her er en tyrkisk med oksekød
• Grillet laks med sauce tatareEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitrontærteEr du også tosset med citrus i desserter – det syrlige og det søde i en perfekt aromatisk...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os