Logo

Vintersild m/pastinak og squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 løg
3 gulerødder
2 pastinakker
1 squash
bouillon + vand
salt
peber
timian
4 dl bouillon
Maizenamel
citronsaft
640 g rensede sildefileter

Hak løgene groft og skær gulerødderne, pastinak og squash i små stykker.
Svits i bouillon + vand på en pande 2 - 3 min. drys med salt og peber + timian.
Fordel blandingen i et fad.

Kog panden af med bouillon.
Jævn let med Maizenamel rørt op i vand og smag til med citronsaft.
Fordel saucen over grønsagerne og læg de rensede og skyllede sildefileter ovenpå.

Steg i ovnen ved 200 gr. i ca. 20 min.
Dæk med folie hvis sildene bliver for mørke.

Server retten i fadet og server evt. mere grønt til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 643 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karry-klassikeren - TrangiaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Thai kødboller med jordnøddesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret hakkebøfEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Icecream lambadaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os