Logo

Vitella alla Cacciatora

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalvekød eller andet lyst kød i store tern
4 fed hvidløg
peperoni / peperoncini
2-3 vineddike
1 kvist el. 1 tsk rosmarin.

Brun kødet i olien i en gryde eller i en pande med høj kant.

Tilsæt derefter salt, rosmarin og peperoni.

Læg låg på 1 ½ time.

Kom hvidløget ved og lad det stege med i 15 minutter.

Til sidst hældes eddiken i og når den er fordampet efter et par minutter, er retten klar.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her