Logo

Vitella alla Cacciatora

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g kalvekød eller andet lyst kød i store tern
4 fed hvidløg
peperoni / peperoncini
2-3 vineddike
1 kvist el. 1 tsk rosmarin.

Brun kødet i olien i en gryde eller i en pande med høj kant.

Tilsæt derefter salt, rosmarin og peperoni.

Læg låg på 1 1/2 time.

Kom hvidløget ved og lad det stege med i 15 minutter.

Til sidst hældes eddiken i og når den er fordampet efter et par minutter, er retten klar.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lynstegt kinesisk broccoli med oksekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bønnegryde med cherrytomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbradbøf med sesamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingebryst i pebersauce + Tosca-pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os