Logo

Kielbasa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kielbasa
Pølse fra Polen/Letland

# Ingredienser

6 kg magert skinkekød
2 kg oksekød
1 kg kalvesmåkød
1 spsk hvidløgssalt
2 spsk sennepskorn
1 helt hvidløg
1.2 l vand
paprika drys efter behov
1-2 spsk salt

* Tilberedning

Hak kødet fint på kødhakkemaskinen.
Knus hvidløg og bland med andre krydderier.
Bland det i kødet ælt/rør grundigt.
Ælt/rør vandet langsomt i.
Læg tarme i blød og skyl dem.
Sæt tarme på pølsehorn og kør kødet i tarmene.
Prik små huller for at fjerne evt. luftbobler.
Steg i bradepande i ovn, ca. 1 time ved  150 ºC.
Fyld vand ved efter behov.
 
Serveres fx til: Zurek med kartofler

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal du på kur i det nye år?


Effektiv reklame - klik her