Logo

Avocado-rejesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Avocado-rejesalat

 

Server små lækkerier uden brug af kniv og gaffel til studenterbuffeten eller sankthansaften. Opskriften er nem at gå til, og det meste kan forberedes i god tid, inden gæsterne kommer.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. Opskriften er til 8 personer.  

 

#

300 g pillede rejer

2 avocadoer (skåret i små terninger)

2 hjertesalat (fintsnittede)

1 lille rødløg (finthakket)

 

Dressing:

½ frisk chili (finthakket, uden frø)

2 spsk limesaft

4-5 spsk olie

½ tsk honning eller sukker

salt og peber

*

 

Pisk dressingen sammen.

Vend rejerne med avocado, salat og rødløg og vend dressingen i.

Fordel i små glas.

 

Tips: Rejerne kan erstattes med kogt krabbekød. Er krabberne friskkogte, kan du anrette salaten i krabbeskallerne.

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 422 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rejebisque"Bisque" er det franske navn for en pureret skaldyrssuppe. Det er rejernes skaller, der...
• Tærte med rejer og radiserBrug både radiser og de gode radiseblade til denne tærte. Server den friskbagt og varm...
• Bruschetta med rejerVi har blandet en lækker rejetopping til de sprøde bruschetta. Tilføj evt. lidt...
• Valnød/Ahorn gelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os