
 
Giv
de grønne bønner et pift med lidt ristet skinke og en god balsamico. Eller prøv
med en hjemmelavet Teriyaki sauce
Arbejdstid:
20 min. Koge/stegetid: 10 min. 4 personer.
 
 
500
g grønne bønner 
1
bundt forårsløg 
½ spsk
olie 
100
g lufttørret skinke (eller pancetta) 
2-3
tsk balsamico 
*
 
Nip
bønnerne, og kog dem 3-5 min. i letsaltet, kogende vand. 
Rens
forårsløgene, og snit dem fint. 
Skær
fedtkanten af skinken, og skær den i tynde strimler. 
Rist
skinkestrimlerne sprøde på en pande med olie, og tilsæt forårsløg og balsamico.
Vend
de afdryppede bønner på panden, varm dem igennem, og server dem som tilbehør. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin