Logo

Fiskesalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g rødspætte eller torskefileter
100 g rejer
100 g ærter
500 g kogte kartofler
½ salathoved
1 bdt dild

Marinade:
1 spk.citronsaft
1 spsk vand
1 spsk olie
½ tsk salt

Sauce:
2 dl ymer
½ tsk salt
½ tsk paprika

Fiskene drys ses med salt og koges i lidt vand i bunden af en gryde til de er møre. Fisken afkøles og deles i mindre stykker. Kartofler skæres i fine skiver og salaten skæres i strimler og fordeles over fisken. Rejer og ærter tilsættes. Der pyntes af med klippet dild.

Marinaden rystes sammen og hældes over. Saucen røres sammen og serveres til.

Serveres med et stykke groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her