Logo

Flamsk salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ l mælk
1 kg kartofler
2 mellemstore løg
1 spsk smør
2 julesalathoveder
2 spsk hvidvinseddike
3 spsk hvedekimolie
Kørvel
Estragon
300 g spegesild

Udvand sildene grundigt i tre timer.
Læg dem så i mælk i en time.
Kog kartoflerene.
Hak løgene og svits dem i smør.
Lad dem dryppe af på køkkenpapir.
Trim julesalaten og skær den i strimler.
Dup spegesilden tør og skær den i stykker.
Pil kartoflerne og skær dem i strimler.
Bland eddiken og olien.
Bland ingredienserne og lad salaten trækken en timess tid.
Drys de fintdelte krydderurter over ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her