250 g grønne asparges 
salt 
½ mango 
200 g jordbær 
1 kiwi 
¼ netmelon 
Enkelte blade friséesalat 
Enkelte blade egebladsalat 
100 g mayonaise 
100 ml æblejuice 
peber 
1 tsk karry 
sukker 
citronmelisse 
karry til at drysse
Vask asparges og skær roden af. 
Skær i mundrette stykker og kog dem i letsaltet vand i ca. 12 min. 
Tag dem op med si og lad dem dryppe af.
Skræl mangoen og skær i små aflange, tynde både. 
Jordbær vaskes og skæres i skiver. 
Tag et parisiennejern og kugl små kugler af netmelonen.
Salaten skylles og plukkes i mundrette stykker.
Mayonaise og æblemost røres sammen og smages til med salt, peber, karry og sukker.
Jordbær, mango, kiwi, asparges, melonkugler og salat blandes og anrettes på tallerken. Fordel blade af citronmelisse rundt på retten. 
Dryp med æblemayonaise og drys lidt karry over.