Logo

Hallandsk langkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hallandsk langkål 

 
Svensk langkål er en klassiker på det varme julefrokostbord og smager fantastisk til glaseret skinke, frikadeller eller en julemedister.

 
# Ingredienser
2 mellemstore grønkålsstokke, ca. 1½ kg eller 800-900 g grovhakket, frossen grønkål
3 dl bouillon
30 g smør
1 dl piskefløde
salt, peber, sukker
*
Skyl grønkålen, rib den og hak den groft.
Kog kålen i suppe eller bouillon (frosset kål lægges i som den er) uden låg ca. 20 min, til næsten al væsken er kogt ind.
Brun smørret på en stegepande og svits kålen et par min.
Hæld piskefløden ved og smag til med salt, peber og sukker.

 
Tips: Hvis du koger skinke, kan du bruge suppen fra skinken i stedet for bouillon.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her