
 
Vi har hentet
inspiration i krydderurtehaven til en denne dejlige sommerret med masser af
smag. 
Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet (2-4 personer) 
 
#
½ spidskål 
½ tsk groft salt 
1 usprøjtet citron 
½ spsk olie 
250 g kogte nye
kartofler (halve) 
2 forårsløg
(fintsnittede) frisk mynte 
 
Dressing: 
3 spsk mayonnaise 
3 spsk fromage
frais, syrnet fløde eller cremefraiche 
1-2 tsk citronsaft 
1 tsk dijonsennep 
salt og peber 
*
 
Skær stokken ud af
kålen og snit den fint. 
Bland den grundigt
med salt og lad den trække 15 min. 
Vend fintrevet
citronskal og olie i kålen. 
 
Pisk dressingen
sammen og vend kartofler, kål og forårsløg i. 
Tilsæt friskhakket
mynte og pynt med mynteblade og evt. lidt forårsløg. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin