185 g  tunfisk i vand, afdryppet
500 g  små nye kartofler
125 g  grønne bønner, rensede og halverede
⅔ dl  let vinaigrettedressing
12 salatblade
1 agurk
4 store radiser
8 cherrytomater
4 hårdkogte æg
2 tsk  kapers
Læg kartoflerne i en gryde og hæld vand på så de lige er dækket. 
Bring i kog ved jævn varme. 
Læg bønnerne i en dampindsats eller kurv og placer den ovenpå kartoflerne. 
Læg låg på og damp bønnerne i 5 min.
Tag bønnerne fra varmen og afkøl dem. 
Fortsæt kogningen til kartoflerne er møre, ca. 15 min. 
Læg kartoflerne i en skål og hæld dressingen over. Afkøl.  
Riv salaten i mundrette bidder og læg dem i en salatskål.  
Skiv agurken og kom den i. 
Rens og skiv radiserne og læg dem i skålen. 
Halver og tilsæt tomaterne. 
Bland til sidst kartofler, dressing og grønne bønner i.
Bland forsigtigt salaten. 
Skær æggene i både og læg æg og tunfisk ovenpå salaten. 
Drys med kapers og server straks.