Den grønne lasagne er nem at tilberede, da der kun er en sauce.
Nyd som grøn ret eller server med lidt god skinke.
Arbejdstid: 20 min. Stege/bagetid: 30 min. Fryseegnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
1 løg
1 fed hvidløg
1-2 spsk olie
250 g frosne ærter
200 g hytteost
2 æg str. L
100 g friske lasagneplader
50-100 g revet ost
salt og peber
Tilbehør: brød
*
Tænd ovnen på 200 °C.
Pil løg og hvidløg og hak dem fint.
Sauter dem bløde i olie og vend ærterne i.
Krydr med salt og peber og lad det simre under omrøring 5
min.
Blend ærterne sammen med hytteost og æg og smag til med salt
og peber.
Læg ærtepureen lagvist med de friske lasagneplader og revet
ost i et smurt, ovnfast fad.
Slut af med ærtepuré og drys med revet ost.
Sæt fadet i ovnen ca. 20 min. og server med brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin