Spaghetti bolognese er altid en sikker vinder. En lækker
klassisk favorit, som er nem og hurtig at lave. Læs opskriften her.
4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 40 min.
# Ingredienser
2 pk pasta grønsagbånd
1 spsk olie
500 g hakket oksekød
150 g løg
1 rød peber
2 ds. hakket tomat
2 spsk tørret krydderier (basilikum, oregano og timian)
1 spsk sukker
40 g parmesanost
frisk basilikum, eller anden krydderurt
*
Brun kødet i olie og tilsæt finthakket løg og rød peber.
Steg dem i ca. 2 minutter.
Hæld hakket tomat, tørret krydderi, friskkværnet peber og
sukker i.
Lad bolognesen simre under låg i ca. 30 min.
Smag til med salt og peber.
Kog pastaen i letsaltet vand i ca. 2 minutter.
Server grønsagbånd med bolognese, fintrevet parmesanost og
basilikumblade
Tips: Tilsæt gulerod, blegselleri, hvidløg, rødvin og laurbærblad til din
bolognese.