En lækker frokostsalat, du kan nyde hjemme eller pakke i
plastbøtter og tage med.
Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 3 min. 2 personer. Er du alene
så halver portionen.
#
1 peberfrugt
2 gulerødder
2 forårsløg
100 g nudler
150 g kogt eller stegt kyllingebryst
Dressing:
1 spsk peanutbutter
2 spsk soja
2 spsk vineddike
1-2 spsk chilisauce
1 tsk (ahorn)sirup eller sukker
*
Rens peberfrugten og snit den fint.
Skræl gulerødderne og riv dem groft.
Rens forårsløgene og snit dem fint.
Kog nudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem i koldt
vand.
Pisk dressingen sammen og vend de afdryppede nudler i.
Tilsæt peberfrugt, gulerødder, forårsløg og kyllingekødet
skåret i strimler.
Anret på tallerkener eller i to plastbøtter med låg.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin