Årstidens gode grønsager har kort tilberedningstid og er
oplagte til ugens grønne pasta. Erstat evt. med andre grønsager, som du har i
køleskabet. Hvis de har længere tilberedningstid, kan du blanchere dem først.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 12 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen..
#
250 g tørret fuldkornspasta
250 g squash
200 g grønne asparges
200 g grønne ærter eller sukkerærter
1 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
100 g friskost
salt og peber
friske krydderurter
*
KOG pastaen efter pakkens anvisning.
VASK squashen og skær den i terninger eller strimler.
Skær de træede ender af de grønne asparges og skær
aspargesene i snitter.
Snit også sukkerærter.
STEG squashen i en gryde med olie 3-5 min.
Tilsæt asparges og knust hvidløg og steg endnu et par min.
Tilsæt ærter, salt og peber.
HÆLD vandet fra pastaen og vend den sammen med friskost.
Anret i dybe tallerkner og hæld grønsagerne over.
Kværn frisk peber over og pynt. evt. med lidt krydderurter.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin