Nemt, grønt og velsmagende - perfekt til en hverdagsaften.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Koge/stegetid: 15 min.
#
250 g frisk pasta eller 150-200 g tørret pasta
2 skalotteløg
1-2 fed hvidløg
2 stilke bladselleri
1-2 porrer
2 spsk olie
peber
125 g frosne ærter
50-75 g fetaost
persille og basilikum
1 spsk pinjekerner
*
Pil skalotteløg og hvidløg, og hak dem fint.
Rens porrer og bladselleri, og snit dem fint.
Svits skalotteløg og hvidløg i en gryde med olie.
Tilsæt bladselleri og porrer, og lad det simre under
omrøring, til det er mørt - ca. 8 min.
Krydr med peber og spæd evt. med en smule vand om
nødvendigt.
Tilsæt ærterne, og lad dem blive gennemvarme.
Tilsæt smuldret fetaost og hakkede krydderurter, og bland
det sammen med friskkogt, afdryppet pasta.
Rist pinjekernerne gyldne på en pande, og drys dem over
retten.
Server straks.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin