Logo

Risengrød - i trykkoger 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 15+ 10 min.

# Ingredienser

evt. 25 g smør
1 l mælk
2 dl grødris
salt

* Tilberedning

Smelt evt. smørret i gryden først.
Hæld mælken i og varm den op til kogepunktet under omrøring.
Tilsæt risene og rør til det atter koger.
Luk gryden, bring den lige netop på tryk og hold det i 15 minutter.
For at undgå, at mælken koger for meget op, skal der skrues ned for varmen, samtidig med at låget sættes på.
Tag gryden fra varmen efter de 15 minutter på tryk og lad den stå 10 minutter før låget tages af.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (12 stemmer)
Siden er blevet set 7.412 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her