Logo

Champignonspid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Champignonspid

 

Spid med svampe og løg er en fantastisk god og let opskrift. Vi har brugt champignon, men mange svampe kan bruges i stedet for, fx shiitake og østershatte.

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 20 min.

#

250 g store champignon

2 mellemstore løg

olie til pensling

1 citron

salt, peber fra kværn

basilikum

*

1. Rens champignonerne, skyl dem forsigtigt og dup dem tørre med køkkenrulle.

 

2. Pil løgene og del hvert løg i kvarte og skil dem ad i »blade«.

 

3. Stik champignoner og løg skiftevis på spid og pensl med olie, pisket med lidt citronsaft, salt, peber og 1 spsk finthakket frisk eller ½ tsk tørret basilikum.

Steg spiddene 6-8 min. og vend dem flere gange.

De skal pensles godt med olie, ellers bliver svampene tørre og rynkede.

 

Passer til alle kødretter samt til fisk.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Boghvedepilav - i trykkogerPilaf består originalt af ris, der koges i en krydret bouillon. Her laves pilaf med...
• Champignonsuppe med brødjævningEn let og cremet champignonsuppe der blot er jævnet med brød og mælk, en lækker suppe som...
• Boghvedepilav - i trykkogerPilaf består originalt af ris, der koges i en krydret bouillon. Her laves pilaf med...
• Blåbærkage med romHer er en supper lækker om nem kage med blåbær. Kagen er perfekt som let dessert til...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!