En sød version af pandekagesandwich!
Denne nemme opskrift viser dig, hvordan du forvandler store købte pandekager
til morgenmad, brunch eller dessert.
10 min forberedelse. 15
min kogetid. 3 portioner
# Ingredienser
100 g chokolade, revet, plus ekstra til servering
60 g smør, blødgjort
6 runde amerikanske pandekager, 10 cm
2 æg
1 spsk mælk
½ kop piskefløde
Piskefløde, pisket til flødeskum
* Tilberedning
Beklæd bunden af en airfryerform med alufolie, og sørg for,
at den kommer mindst 2 cm op ad kurvens sider.
Bland chokolade og smør i en skål. Del i 6 portioner.
Fordel hver portion over hver pandekage.
Skær hver pandekage i halve og læg sammen som sandwich.
Pisk æg med mælk og 2 spsk piskefløde.
Dyp hver sandwich i æggeblandingen, og
lad det dække godt på alle sider.
Læg i airfryer-kurven med alufolie.
Gentag med de resterende sandwich.
Hæld den resterende sødede kondenserede mælk over.
Kog ved 150 °C i 15 min, eller indtil de er gyldne og
karamelliserede.
Til servering, riv ekstra chokolade over og top med
flødeskum.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------