Logo

Chokoladekage uden mel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokoladekage uden mel


Lækker svampet chokoladekage uden mel. Kage til 8 personer

 

# Chokoladekage uden mel:

200 g mørk chokolade
140 g smør
1 stor spsk Nescafe
3 æg
200 g sukker
50 g mandelflager

*

 

Sådan laver du chokoladekage uden mel:

Tænd ovnen på 170 °C.
Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad. 

Tilsæt Nescafe og rør, til den er opløst.
Pisk æg med sukker, til det er lyst og skummende.
Vend chokolademassen med æggemassen, og fordel i en springform, ca. 22 cm diameter foret med bagepapir.

Drys med mandelflager.
Dæk kagen med alufolie, og bag i ovnen i ca 1 time, til den har sat sig.

Afkøl kagen, før den serveres.

 


 

 


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?