Logo

Chokoladekage uden mel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokoladekage uden mel


Lækker svampet chokoladekage uden mel. Kage til 8 personer

 

# Chokoladekage uden mel:

200 g mørk chokolade
140 g smør
1 stor spsk Nescafe
3 æg
200 g sukker
50 g mandelflager

*

 

Sådan laver du chokoladekage uden mel:

Tænd ovnen på 170 °C.
Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad. 

Tilsæt Nescafe og rør, til den er opløst.
Pisk æg med sukker, til det er lyst og skummende.
Vend chokolademassen med æggemassen, og fordel i en springform, ca. 22 cm diameter foret med bagepapir.

Drys med mandelflager.
Dæk kagen med alufolie, og bag i ovnen i ca 1 time, til den har sat sig.

Afkøl kagen, før den serveres.

 


 

 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her