Fyld kagedåsen op med disse nemme, sprøde kager bagt med
kakao og vanilje.
ca. 80 stk. Arbejdstid: ca. 45 min. Bagetid: ca. 15 min.
#
300 g hvedemel
300 g sukker
2 spsk kakao
2 tsk vaniljesukker
3 tsk bagepulver
200 g smør
2 æg
Drys:
50 g hakkede mandler (evt. smuttede)
3-4 spsk perlesukker
*
BLAND mel, sukker, kakao, vaniljesukker og bagepulver godt
sammen.
SKÆR smørret i små stykker, og smuldr det ud i melet.
Saml dejen med sammenpisket æg gem lidt æg til at pensle
kagerne med.
DEL dejen i 9-10 lige store stykker, og tril dem til tynde
stænger.
Læg dem på bageplader med bagepapir.
Tryk stængerne lidt flade, pensl med æg, og drys med mandler
og perlesukker.
BAG stængerne i 10-15 min. ved 180 °C varmluft.
Skær straks stængerne i skrå stykker ca. 5 cm lange.
Lad dem køle af på bagerist og opbevar kagerne i en kagedåse.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin