Logo

Æble-kanel is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
450 g æbler (ca. 4)
1 dl vand
50 g sukker
2 æggeblommer
100 g sukker
korn af 1 stand vanilje
3 tsk stødt kanel
1 1/2 dl piskefløde
 
Pynt: chokolade og/eller smørristede æblebåde
 
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i både.
Kog æblerne med vand og sukker ved svag varme i ca. 15 min. til
æblerne er møre.
Blend æblerne og afkøl mosen.
Pisk æggeblommer, sukker, vanilje og kanel til en luftig æggesnaps.
Pisk fløden til skum.
Vend den afkølede æblemos i æggesnapsen sammen med flødeskummen.
Hæld cremen i en form og dæk den med et tætsluttet låg eller alufolie.
Frys cremen i 3-4 timer, rør i den under nedfrysningen. Ved servering
pyntes isen med smeltet chokolade og/eller æblebåde, der er ristet med
smør og 1 tsk sukker på panden.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.260 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Den skønne chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkage med smuldredej 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødeostekage med svesker og romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Den skønne chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os