Logo

Æble-kanel is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g æbler (ca. 4)
1 dl vand
50 g sukker
2 æggeblommer
100 g sukker
korn af 1 stand vanilje
3 tsk stødt kanel
1 ½ dl piskefløde
 
Pynt: chokolade og/eller smørristede æblebåde
 
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i både.
Kog æblerne med vand og sukker ved svag varme i ca. 15 min. til
æblerne er møre.
Blend æblerne og afkøl mosen.
Pisk æggeblommer, sukker, vanilje og kanel til en luftig æggesnaps.
Pisk fløden til skum.
Vend den afkølede æblemos i æggesnapsen sammen med flødeskummen.
Hæld cremen i en form og dæk den med et tætsluttet låg eller alufolie.
Frys cremen i 3-4 timer, rør i den under nedfrysningen. Ved servering
pyntes isen med smeltet chokolade og/eller æblebåde, der er ristet med
smør og 1 tsk sukker på panden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.483 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her