Logo

Æblekage med brunkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æblekage med brunkager

 

Måske er der også brunkager tilovers fra jul - de giver en dejlig smag til æblekagen.

Arbejdstid: 25 min. Kogetid: 10 min. 4 personer

 

# Ingredienser

1 kg madæbler

1 dl vand

5-6 spsk sukker

150 g brunkager

1½ dl piskefløde


* Tilberedning

Skræl æblerne og udbor kernehusene.

Skær æblerne i mindre stykker og kog dem møre med vand.

Rør sukkeret i og kog mosen igennem.

Hæld det i en skål til afkøling.

Knus brunkagerne groft.

Læg æblemos og knuste brunkager i lag i glas og server med flødeskum.

 

Æblekage med brunkager

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 473 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?