Logo

Æblekage med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g margarine
500 g sukker
8 æg
500 g hvedemel
2 tsk bagepulver
200 g hakket chokolade
16 æbler
 
Blød margarine og sukker piskes sammen og æggene tilsættes et ad gangen.
Hvedemel og bagepulver tilsættes og tilsidst vendes chokoladestykkerne i dejen.
Dejen kommes i en smurt bradepandeform.
Æblerne skrælles, renses og skæres i både.

Æblebådene trykkes godt ned i dejen.
Kagen bages en time ved 175ºC. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?