Logo

Æblekage med nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 skiver franskbrød
4 æbler
1 æg
2 spsk sukker
1 dl mælk
Drys:
4 spsk sukker
1 spsk kanel
50 g hakkede hasselnødder
50 g smør + smør til formen
flødeskum eller cremefraiche
 
Skær franskbrød i små terninger.
Befri æblerne for kernehuset og skær dem i klodser.
Læg æbler og franskbrødsterninger i en skål.
Pisk æg, sukker og mælk og hæld det over brød og æbler.
Vend rundt, så frugt og brød dækkes.
Hæld dejen i et smurt ovnfast fad.
Drys med kanel, sukker og hakkede hasselnødder.
Fordel smørret i klumper ovenpå.
Bag æblekagen ved 175°C i ca.30 min.
Serveres bedst med kold flødeskum eller cremefraiche.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?