Logo

Æbler med nøddeflødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4-5 æbler
1/2 l. vand
3 dl sukker
1/2 stang vanilje
 
Flødeskum:
2 1/2 dl piskefløde
50 g grofthakkede nøddekerner
2 store makroner
 
Skræl æblerne, del dem i halve, tag kernehuset ud.
Kog sukker og vand sammen til en lage og tilsæt vaniljen.
Kom de halve æbler i og kog dem ved sagte varme til de er møre.
Lad dem svale i lagen.
Anret æblerne portionsvis.
Pisk fløden stiv og vend grofthakkede nøddekerner og knuste makroner i.
Fordel nøddeflødeskummet over æblerne og server.
 
Tips: Ikke fryseegnet
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødvinskogte svesker med råcreme og sprøde mandelflagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags ovnbagt æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte æbler med isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødvinsmarinerede pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os