Logo

Æbler med nøddeflødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-5 æbler
½ l. vand
3 dl sukker
½ stang vanilje
 
Flødeskum:
2 ½ dl piskefløde
50 g grofthakkede nøddekerner
2 store makroner
 
Skræl æblerne, del dem i halve, tag kernehuset ud.
Kog sukker og vand sammen til en lage og tilsæt vaniljen.
Kom de halve æbler i og kog dem ved sagte varme til de er møre.
Lad dem svale i lagen.
Anret æblerne portionsvis.
Pisk fløden stiv og vend grofthakkede nøddekerner og knuste makroner i.
Fordel nøddeflødeskummet over æblerne og server.
 
Tips: Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.803 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her