Logo

Æbler med marsalacreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 Personer

3 æggeblommer
25 g flormelis
1 knsp stødt kanel
1 knsp stødt nellike
8 spsk marsalavin
2 saftige æbler

Pisk æggeblommer, flormelis og krydderierne sammen til en luftig æggesnaps. Varm forsigtigt op, tilsæt marsalaen lidt efter lidt under stadig piskning og pisk til saucen er cremet. Den må ikke koge. Skræl hurtigt æblerne, skær dem i halve, tag kernehuset ud og anret dem på to desserttallerkner. Fordel marsalacremen over æblerne og server straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 948 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolademousse med frisk frugtDesserten er en klassisk chokolademousse med frisk frugt
• Passionsfrugter, bagt serveret med vanille parfaitEn spændende dessert hvor, der er mange forskellige komponenter i det der både er vanille...
• Crêpes suzette 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med frisk frugtDesserten er en klassisk chokolademousse med frisk frugt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os