Logo

Æbler med marsalacreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 Personer

3 æggeblommer
25 g flormelis
1 knsp stødt kanel
1 knsp stødt nellike
8 spsk marsalavin
2 saftige æbler

Pisk æggeblommer, flormelis og krydderierne sammen til en luftig æggesnaps. Varm forsigtigt op, tilsæt marsalaen lidt efter lidt under stadig piskning og pisk til saucen er cremet. Den må ikke koge. Skræl hurtigt æblerne, skær dem i halve, tag kernehuset ud og anret dem på to desserttallerkner. Fordel marsalacremen over æblerne og server straks.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?