Logo

Æblesorbet med mandelkrokant

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

6 æbler, uskrællede både
300 g sukker
4 dl vand
saft af 1 citron
1/2 vaniljestang med korn
75 g mandler
75 g sukker
1 1/2 spsk vand
flødeskum

Kog æbler, sukker, vand, citronsaft og vanilje sammen i ca. 5 min.
Kom i foodprocessor og mix til en ensartet masse.

Pres gennem en sigte.

Kom massen i en fryseegnet form og frys til grødagtig konsistens.
Mix i foodprocessor igen og frys ned.

Kom mandler, sukker og vand i en gryde og varm det op.

Rør en gang imellem.

Når sukkeret er tørt og gråbrunt, røres der konstant, til sukkeret er smeltet og gyldent.
Fordel mandlerne på bagepapir med to gafler.

Når de er kolde, hakkes de med en kniv.

Tag isen ud af fryseren 30 min. før servering og stil den i køleskabet.
Kugl isen op og kom den i portionsglas.
Pynt med flødeskum og mandler.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.320 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med pærefyld og chokolade - diabetikerIde til lækkert mellemmåltid eller dessert
• Creme anglaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PåskesouffléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med pærefyld og chokolade - diabetikerIde til lækkert mellemmåltid eller dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os