Logo

Æblesoufflé, fransk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 Personer

1 kg æbler
200 g sukker
4 spsk abrikosmarmelade
3 æg

Kog æblerne og blend dem til en fin, tæt mos, som smages til med sukker. Bland denne mos omhyggeligt med abrikosmarmeladen, rør æggeblommerne i, én ad gangen og derefter det meste af de stiftpiskede æggehvider. Bag souffléen ved 185° i ca. 15 min. og server den omgående.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 872 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Isbombe med appelsinsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆblefiskKog en krydret æblemos og brug som fyld i disse lækre kager, der bages med færdigkøbt...
• JordbærmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Isbombe med appelsinsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os