Logo

Æggedessert med marsala

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

6 æggeblommer
40 g sukker
8 spsk marsala

Kom æggeblommer og sukker i en skål. Sæt skålen over vandbad i en gryde. Pisk over damp til massen er tyk og cremet. Hæld marsalaen i lidt ad gangen mens der piskes. Pisk atter til massen er cremet. Fordel den varme æggecreme i portionsglas og server sprøde småkager til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.677 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her