Logo

Æggehvide fromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 blade husblas
1/2 dl kogende vand
4 spsk sukker
1 tsk Vanille
1/4 liter piskefløde, pisket til skum
2 stiftpiskede æggehvider

Fyld: 2 dl tyk, sød ribssaft

Pynt: ribsgelé

Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i 1/2 dl kogende vand. Sukker og Vanila røres i. Husblasopløsningen hældes på en gang midt i flødeskummet og røres om. De stiftpiskede æggehvider vendes i med let hånd. Fromagen lægges lagvis med tyk ribssaft i en skål og pyntes med gelé.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananas CopacabanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KokosparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Babyananas med marengsSpændende dessert med ananas og marengs, der er let at tilberede.
• Ananas CopacabanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os