Logo

Øl-is - Glace à la Biere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Øl-is  -  Glace à la Biere

 

# Ingredienser

6 æggeblommer
100 g sukker
2½ dl øl, gerne fyldig

2½ dl mælk

2½ dl piskefløde
 

* Tilberedning

Pisk æggeblommer og sukker hvidt.
Bring mælk, fløde og øl i kog og legér æggeblommerne under konstant piskning.

Hæld cremen tilbage i gryden og kog forsigtigt op, uden at den går i kog, til cremen tykner.
Tag omgående gryden af blusset og stil til afkøling.
Kør cremen på en sorbetière/ismaskine.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
62726-03-2013 16:00:57 madABC
Du har ret Gert, tak for oplysningen. Opskriften er nu rettet og suppleret med en ekstra opskrift: Øl-is - Brown Ale is.
62826-03-2013 13:10:22 Gert Christiansen
Er målene ikke forkerte, det er ikke meget til 4

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her