Logo

Ølsabayon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ølsabayon

 

8 æggeblommer

8 tsk IPA eller Pale Ale

8 tsk sukker

 

Pisk æggeblommer og øl i en stor skål.

Kommes nu over gryde med kogende vand (må helst ikke røre vandet) og piskes, idet suk­keret tilsættes lidt efter lidt.

Skal være let og luftig.

Serveres med vanilleis eller et udvalg af frugter som jordbær, hindbær, blåbær m.m.

 

"Bloody good beer", sagde gæsten. "No, no, bloody good chef!" sagde kokken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.505 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her