Logo

Ølsabayon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ølsabayon

 

8 æggeblommer

8 tsk IPA eller Pale Ale

8 tsk sukker

 

Pisk æggeblommer og øl i en stor skål.

Kommes nu over gryde med kogende vand (må helst ikke røre vandet) og piskes, idet suk­keret tilsættes lidt efter lidt.

Skal være let og luftig.

Serveres med vanilleis eller et udvalg af frugter som jordbær, hindbær, blåbær m.m.

 

"Bloody good beer", sagde gæsten. "No, no, bloody good chef!" sagde kokken.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.566 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kvarkis med rosiner i portvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan-snackSnacks kan være mange ting. I denne version er det skiveskårede bananer med smeltet...
• MangosorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kvarkis med rosiner i portvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os