Logo

Abrikoser i nøddecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

  Abrikoser i nøddecreme er dejlig søde og sommerlig dessert, som kan bruge til mange lejligheder. den dejlige knasende nøddecrrem spiller godt sammen med sødmen fra abrikosserne.

 

1-2 dåser abrikoser
2 blade husblas
50 g nøddekerner
2 1/2 dl piskefløde
50 g chokolade

Hæld væden fra abrikoser og lad dem dryppe godt af.

 

Tag 4-5 abrikoser fra og purer dem gennem en sigte eller kom dem i blenderen.

 

Udblød husblasen i koldt vand.

 

Varm 1/2-1 dl af abrikoslagen.

 

Knug husblasen fri for vand og smelt den direkte i den varme lage under omrøring.

 

Bland lagen med de purerede abrikoser.

 

Hak nødderne fint og bland dem i .

 

Pisk fløden stiv og vend den i den afkølede abrikosblanding, lige før den stivner.

 

Fordel abriksflødeskummet i de halve abrikoser og stil dem koldt for at stivne.

 

Pynt med chokoladespåner eller hakket chokolade før serveringen.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladetærte med hindbærEn god steg gør lykke. Især hvis den er efterfulgt af en lækker chokoladetærte med friske...
• PikeletsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Den skønneste julekonfektHer er hjemmelavet konfekt til store og små, og det meste af det er nemt at lave, så...
• ChokoladetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os