Logo

Abrikosfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 Abrikosfad er en hurtig og let måde, at lave dessert på. Du kan forberede den dejlige dessert i god tid og så liuge given den det sidste lige inden servering.

 

200 g abrikoser
Vand
3 bananer
3 æbler
1 dl cremefraiche
1 dl kvark
Rasp

Læg abrikoserne i blød i vandet i nogle timer og skær dem i små stykker.

 

Skær bananer i skiver og riv æblerne groft.

 

Bland frugterne og læg dem i et smurt og raspstrøet ovnfast fad.

 

Bland kvark med cremefraiche.

 

Bred massen over frugten.

 

Stil fadet i en 200ºC varm ovn, til retten har fået farve.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SensommerblommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grand Marnier isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svampesouffle med isopEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SensommerblommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os