Logo

Abrikosfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Abrikosfad er en hurtig og let måde, at lave dessert på. Du kan forberede den dejlige dessert i god tid og så liuge given den det sidste lige inden servering.

 

200 g abrikoser
Vand
3 bananer
3 æbler
1 dl cremefraiche
1 dl kvark
Rasp

Læg abrikoserne i blød i vandet i nogle timer og skær dem i små stykker.

 

Skær bananer i skiver og riv æblerne groft.

 

Bland frugterne og læg dem i et smurt og raspstrøet ovnfast fad.

 

Bland kvark med cremefraiche.

 

Bred massen over frugten.

 

Stil fadet i en 200ºC varm ovn, til retten har fået farve.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her