Logo

Abrikosfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 Abrikosfad er en hurtig og let måde, at lave dessert på. Du kan forberede den dejlige dessert i god tid og så liuge given den det sidste lige inden servering.

 

200 g abrikoser
Vand
3 bananer
3 æbler
1 dl cremefraiche
1 dl kvark
Rasp

Læg abrikoserne i blød i vandet i nogle timer og skær dem i små stykker.

 

Skær bananer i skiver og riv æblerne groft.

 

Bland frugterne og læg dem i et smurt og raspstrøet ovnfast fad.

 

Bland kvark med cremefraiche.

 

Bred massen over frugten.

 

Stil fadet i en 200ºC varm ovn, til retten har fået farve.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italiensk vanillegelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med kanel-isDet søde punktum er en rigtig vinterdessert: Æblekage med kanel-is
• JordbærtrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk vanillegelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os