Logo

Agurkesorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

1/2 salatagurk
2 dl tør hvidvin
1 æggehvide
1 spsk sukker

Agurken skæres i mindre stykker, og pureres i blenderen sammen med hvidvin.
Massen hældes i ismaskinen. Lad isen fryse til den får en grødet konsistens ca 30 min..
Uden ismaskine: Massen hældes i en form og stilles i fryseren i 1 1/2 time. Der skal af og til røres i isen. Skrab formens sider fri hver gang, derved undgås flager i sorbeten. Lad isen fryse til den får en grødet konsistens.
Pisk hviden stiv, og sukkeret piskes i. Vend denne masse i den grødede is. Lad isen fryse i yderligere 30 min i ismaskinen, uden ismaskine i 1 1/2 time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.782 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KirsebærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsinrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lagkage med rabarberskum og jordbærJordbær og rabarber klæder hinanden vældig godt prøv denne skønne opskrift på lagkage...
• Kirsebærsauce 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
77517-10-2011 14:53:41 dennis
den vil jeg helt sikker prøve at lave her i weekenden skal nemlig have gutterne over til herre middag.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os