Logo

Agurkesorbet - is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ salatagurk
2 dl tør hvidvin
1 æggehvide
1 spsk sukker

Agurken skæres i mindre stykker, og pureres i blenderen sammen med hvidvin. Massen hældes i ismaskinen. Lad isen fryse til den får en grødet konsistens ca 30 min.. Uden ismaskine: Massen hældes i en form og stilles i fryseren i 1 ½ time. Der skal af og til røres i isen. Skrab formens sider fri hver gang, derved undgås flager i sorbeten. Lad isen fryse til den får en grødet konsistens. Pisk hviden stiv, og sukkeret piskes i. Vend denne masse i den grødede is. Lad isen fryse i yderligere 30 min i ismaskinen, uden ismaskine i 1 ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.549 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her