Logo

Ananas bagt med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ananas bagt med marengs

 

Desserten er frisk ananas bagt med marengslåg.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: ca. 15 min.

 

#

1 ananas

75 g smuttede mandler

 

Marengs:

3 æggehvide r

1 tsk citronsaft

175 g + 1 spsk flormelis

 

Pynt: frisk mynte

*

 

Skær skrællen af ananassen, og skær frugtkødet i mindre stykker.

Læg ananasstykkerne i et jævnt lag i et ovnfast fad, og drys med mandler.

Pisk æggehvider, citronsaft og flormelis i en skål over kogende vand.

Pisk kraftigt, til æggemassen er ca. 65 °C varm.

Tag æggemassen af varmen, og pisk den kold og cremet med en elpisker.

 

Fordel marengsmassen i et jævnt lag over frugten, og sigt flormelis over.

Sæt fadet i ovnen under en varm grill i et øjeblik, til marengsen er lysebrun på overfladen.

Server straks

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?