Logo

Ananas med chokoladeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 frisk ananas
1 dl hvid portvin
1/2 l chokoladeis

Skær toppen af ananassen og grav forsigtigt frugtkødet ud med en skarp kniv og en ske.

Skær frugtkødet i tern. Lad dem trække i en skål med portvin.

Fyld den udhulede ananas med ananastern og chokoladeis.

Hæld hedvinslagen over og server straks.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brændte figner med appelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem hindbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage, bagtAlle har deres egen personlige opskrift på chokoladekage. Den her er simpel at lave men...
• Brændte fignerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os