Logo

Appelsiner i beignetdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

3 appelsiner

flormelis

rom eller cognac

beignetdej (se nedenfor)

 

Skræl appelsinerne og skær dem i tykke skiver; bland lidt flormelis med rom eller cognac og hæld denne blanding over ap­pelsinskiverne.

Lad dem stå og trække i ca. 30 minutter.

Hæld dem over i et dør­slag og lad dem dryppe af.

Vend hver en­kelt skive i beignetdej og dybkog i fedt.

Lad dem dryppe af på gråt papir og sigt flormelis over dem.

 

Beignetdej:

200 g hvedemel

½ tsk salt

1 æg

1 ½ dl øl

2 dl lunkent vand

2 spsk olie

1 spsk sukker

2 stiftpiskede æggehvider

1 spsk fintreven appelsinskal

 

Mel og salt udrøre s med æg, øl, vand, olie, sukker, og de stivpiskede æggehvider med reven appelsinskal vendes i dejen til sidst.

Brug palmin eller olivenolie til dyb­kogningen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikosparfait med melonLækker luftig abrikos is, som er dejlig sød.
• Kirsebær-hindbærgrødDen traditionelle danske rødgrød med fløde, der er meget lækker med utraditionelt...
• JordbærsmoothieEn smoothie tilberedes af frisk eller frossen frugt, og lige nu er det oplagt at bruge...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!